Nagelsmann i Henry će voditi PSG?

Foto: EPA

JULIAN NAGELSMANN (35) kandidat je za novog trenera PSG-a, objavio je insajder Fabrizio Romano. Podsjetimo, L'Equipe je objavio kako će trenutni trener Parižana Christophe Galtier (56) dobiti otkaz nakon samo jedne sezone u kojoj je osvojio naslov prvaka Francuske, ali nije stigao do titula u francuskom kupu i toliko željenoj Ligi prvaka.

Nagelsmann je krajem ožujka otpušten kao trener Bayerna i od tada ga se povezivalo s nekoliko klubova. Međutim, nijedan nije dogovorio dolazak mladog stručnjaka, već bi on mogao završiti u PSG-u. Prema Foot Mercatu, pomoćni trener bio bi mu slavni francuski napadač Thierry Henry (45), koji je dosad bio glavni trener Monaca i Montreala te pomoćnik u belgijskoj reprezentaciji.

Francuzi tvrde kako su Nagelsmann i Henry već imali sastanak, a bivši nogometaš navodno želi doći u PSG. Katarski vlasnici pariškog kluba žele što prije dogovoriti Nagelsmannov dolazak. Ako preuzme momčad, u njoj neće imati Lionela Messija, a vrlo vjerojatno ni Neymara jer obojica napuštaju klub.

Pročitajte više