Nainggolan: Uništio je Romu. Ne mogu mu izgovoriti ime

Foto: EPA

BELGIJSKI nogometaš Radja Nainggolan igrao je u Romi od 2014. do 2018. godine, a u nedavnom intervjuu kritizirao je 54-godišnjeg Španjolca Monchija, sportskog direktora koji je u talijanskom klubu bio od 2017. do 2019. godine. "Monchi je uništio momčad, prodao je sve igrače. Ne mogu mu ni izreći ime. Da sam znao da će uskoro otići, ostao bih. Kad bih se sad vratio u Romu, mogao bih pokvariti divnu uspomenu", rekao je Nainggolan za Romanist tradition.

"Imali smo kvalitetne igrače i onda smo ih sve prodali, što se radilo zbog financija. Morate zadržati dobre igrače ako želite nešto osvojiti. Nikada nećete biti čvrsta momčad ako se stalno mijenjate", rekao je 34-godišnji Nainggolan, koji je za Romu odigrao 203 utakmice i zabio 33 gola, dok danas igra za Royal Antwerp.

Monchi je u Romu došao nakon što je 17 godina proveo u Sevilli, gdje je prozvan jednim od najboljih sportskih direktora na svijetu. U Romi nije bio ni blizu uspješan te se nakon svega dvije godine vratio u Sevillu u kojoj je i danas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.