Boks

Najiščekivaniji boksački meč godine bit će održan pred publikom

Foto: EPA

AKTUALNI svjetski prvak u teškoj kategoriji Anthony Joshua će 12. prosinca u SSE Areni u Londonu protiv Bugarina Kubrata Puleva nastupiti pred publikom.

Britanac će svoje titule WBA, WBO, IBF i IBO braniti pred 1000 navijača koji će se morati pridržavati rigoroznih mjera protiv širenja koronavirusa. Nošenje maski i društvena distanca su prioritet, a navijačima će društvo moći praviti samo članovi njihovog kućanstva.

Joshua je posljednjih godina obarao rekorde posjećenosti u Velikoj Britaniji

"Ne mogu vam opisati koliko sam sretan kad vidim da se fanovi vraćaju našim eventima. Iako je naš tim odradio nevjerojatan posao u posljednjih 10 mjeseci, mi živimo i dišemo zbog energije i atmosfere koju navijači stvaraju. Baš nekako odgovara to što se navijači vraćaju za Joshuinu borbu jer upravo je on posljednjih godina obarao rekorde posjećenosti u Velikoj Britaniji, ali i šire. Ovo je jako pozitivan potez za boks i sav sport. Dobro došli natrag", kazao je Eddie Hearn, promotor Anthonyja Joshue.

Najjeftinije ulaznice za prvi i jedini Joshuin meč u ovoj godini koštaju 110 eura, a one najskuplje za VIP zonu će se prodavati za 1100 eura.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.