Najluđa utakmica godine u Hrvatskoj: "Pođi u Republiku Srpsku, majmune"

Foto: Facebook/Postira Sardi/3. HNL Jug

Nije dosadno ni u 1. ŽNL Splitsko-dalmatinskoj, piše Facebook stranica 3. HNL Jug koja se detaljno bavi niželigaškim nogometom svoga kraja.

Glavna je priča utakmica 18. kola spomenute lige između NK Postira Sardi i NK Mladosti Proložac koja je završila 2:2 nakon što su domaći vodili 2:0 na poluvremenu.

Delegat Ante Vuković napisao je prilično bogato zapažanje o organizaciji i događajima na utakmici koja je ponudila četiri gola, niz uvreda s jedne i druge strane, kao i uvrede službenim osobama.

Pismena opaska delegata Vukovića brzo se proširila internetom, evo što je napisao.

"Organizacija utakmice prema propozicijama za ovaj rang natjecanja. Športske iskaznice obje ekipe, kao i licence oba trenera, uredne. Postignuti golovi regularni. Opomene opravdano dodijeljene, kao i isključenja. U 5. minuti teško se ozlijedio domaći igrač Joško Radošević (pukla ključna kost). Prekid je trajao pet minuta. U 66. minuti udaren je u lijevo uho drugi pomoćni sudac iz gledališta s nekim predmetom, a ozljeda nije vidljiva. Nakon prekida u trajanju od osam minuta, pošto se pomoćni sudac nije osjećao spremnim da može nastaviti utakmicu, njegovu dužnost preuzeo je četvrti sudac u 52. minuti. Opravdano je isključen gostujući trener Ante Knezović koji je demonstrativno ušao u igralište, bacio jaknu na travnjak i vrijeđao glavnog suca (j*bemti Isusa i Gospu) nakon čega je otišao u gledalište. U 98. minuti isključen je domaći trener Nenad Bilić zbog vrijeđanja delegata (đubre jedno) i drugog pomoćnog suca (što te nije ubilo to što te pogodilo). Poslije utakmice u službenim prostorijama obratio se delegatu s riječima: Pođi u Republiku Srpsku majmune jedan. U 89. minuti zbog druge javne opomene opravdano je isključen gostujući igrač Mate Grabovac. Utakmica je uredno prijavljena PP Brač i nisu primijećeni cijelu utakmicu da su bili iti minut nazočni. Doček i ispraćaj gostiju korektan. O suđenu slijedi izvješće. CD će se dostaviti u utorak u Savez"

➡️ Nije dosadno ni u 1.Splitsko-dalmatinskoj ŽNL! Obavezno pročitati zapažanje delegata...

Posted by 3. HNL jug on Sunday, March 31, 2019

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.