Nakon Pepea, napad Juventusa dobio i drugo pojačanje

TORINSKI Juventus imat će iduće sezone obvezu ispraviti sve pogreške (a mnogo ih je bilo) tijekom posljednjih mjeseci u kojima su razočarali svoje navijače.

Ostali su daleko od borbe za naslov nogometnih prvaka Italije, nisu daleko dogurali niti u domaćem kupu, dok su u Europi ispali u natjecanju po skupini (Liga prvaka) i osmini finala (Europa liga).

Doveli su novog trenera Luigija del Nerija, a polako su počeli i s realizacijom igračkih pojačanja. Prvi je bio Pepe, talijanski reprezentativac iz Udinesea, koji se trenutačno nalazi na jugu Afrike, na Mundijalu. Drugo pojačanje je dogovoreno u petak, a riječ je o urugvajskom napadaču Jorgeu Martinezu, koji je do ovog lipnja igrao za Cataniju.

Prošle je sezone Martinez zabio devet pogodaka u dresu Catanije, a urugvajski puk je bio začuđen kada se dotični 27-godišnjak nije našao na popisu reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo.

"Želim mu svu sreću. Otišao je u veliki klub i to je nagrada za sve uspješne dane koje je proveo kod nas", rekao je Pietro Lo Monaco, direktor Catanije.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.