Napoli prekinuo crni niz: San o Scudettu i dalje živi

Foto: Getty Images / Guliver Image

POBJEDOM nad Chievom s 3:1 u 28. kolu Serie A Napoli se izjednačio s Juventusom na prvom mjestu. Momčad Maurizija Sarrija slavila je na svom terenu golovima Gonzala Higuaina u 6, Vlada Chirichesa u 38. i Josea Callejona u 70. minuti, unatoč minusu iz 2. minute kada je Nicola Rigoni zabio za vodstvo gostiju. No, Napolitanci su uspjeli preokrenuti i ostvariti pobjedu nakon pet utakmica bez pobjede u svim natjecanjima.
 

 

Callejon: Uz ovakvu igru možemo do naslova

Španjolac Callejon riješio je dilemu i obradovao navijače Napolija.

"Uz ovakvu igru možemo do naslova. Svladali smo neugodni Chievo i nastavili borbu s Juventusom. Vjerujemo u scudetto i borit ćemo se do samog kraja", rekao je bivši nogometaš Real Madrida.

Igrači Napolija zadali su zadatak Juventusu, koji u nedjelju od 15 sati igra protiv Atalante u Bergamu, gdje nije izgubio u Serie A još od 3. veljače 2001. godine. 

Drugu uzastopnu pobjedu ostvarila je Sampdoria, koja je svladala posljednjeplasiranu Veronu s 3:0. Ekipa Vincenza Montelle završila je posao u prvih 30 minuta. Roberto Soriano je otvorio domaće u 6, Antonio Cassano povećao vodstvo u 11. dok je točku na i stavio Lazaros Christodoulopoulos u 30. minuti.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.