Nasljednik Slavena Bilića vratio legendarnog Psiha u West Ham

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON 16 godina u West Ham se vraća legendarni Stuart Pearce. On je od 1999. do 2001. igrao za Hammerse te upisao 50 nastupa, a sada će biti pomoćnik treneru Davidu Moyesu, koji je nedavno naslijedio Slavena Bilića na klupi.

Embed from Getty Images

Također, s njim je stigao i Alan Irvine, koji je surađivao s Moyesom u Prestonu i Evertonu.  

"Trenutačno je klub u teškoj situaciji, ali je ovo fantastična prilika za mene. Uzbuđen sam zbog tog izazova", naglasio je popularni Psiho Pearce, koji je poznat po teškim i napornim treninzima pa se igrači londonskog kluba moraju spremiti za njegov sistem rada koji neće biti nimalo lagan, naprotiv. 

Na drugoj strani, Moyes će ponovno surađivati s Chicharitom Hernandezom, kojeg je vodio i u Manchester Unitedu. Meksikanac je trenutačno ozlijeđen, a Moyes ga je pohvalio i poručio mu da neće grijati klubu kao što je to bio slučaj na Old Traffordu - ako bude zabijao. 

"On je vrhunski napadač. Bilo mu je teško u Unitedu zbog Robina van Persieja, Waynea Rooneyja, Dannyja Welbecka i Shinjija Kagawe. Konkurencija je bila velika. No, ovdje će imati tretman kao ostali igrači. Ako bude igrao dobro i zabijao golove, nema problema, a ako to ne bude radio, bit će kao i ostali u toj situaciji", zaključio je Moyes. 

Embed from Getty Images

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz West Ham, Davida Moyesa ili Stuarta Pearce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Europske lige

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.