hrvatski nogometaši

Naslovnica Gazzette: Brozović je božanstvo novog Intera

Screenshot: Gazzetta dello Sport

"MARCELO BROZOVIĆ je totem, božanstvo novog Intera", piše najčitaniji talijanski i jedan od najuglednijih svjetskih sportskih dnevnih listova u glavnoj temi subotnjeg broja.

Hrvatski veznjak i ključni igrač Nerazzurra u prvom planu je i na naslovnici Gazzette, kojom dominira fotografija na kojoj fotoaparatom s ogromnim objektivom nišani tri najveće Interove želje za pojačanje i pomlađivanje momčadi, koju će pak, kao i ovu aktualnu, voditi Brozović.

Epic Brozo je u najboljim godinama (27), a Gazzetta otkriva da uskoro obnavlja ugovor s Interom, koji sada traje do ljeta 2022. za što će ga klub nagraditi povišicom. Brozović je pet godina u Interu, a u odnosu na siječanj 2015., kada je došao iz Dinama uz odštetu od 8 milijuna eura, igra tako da mu se vrijednost osmerostruko povećala.

Zato ga Inter ni pod koju cijenu ne želi pustiti, jer kako Gazzetta piše na naslovnici, "Antonio Conte na Brozoviću gradi Inter budućnosti."

Njega će stvoriti s igračima koje je Brozović naciljao na naslovnici: Marash Kumbulla, 20-godišnji branič Verone, zatim Corentin Tolisso (25, veznjak, Bayern) pa Federico Chiesa (22, krilo, Fiorentine) te Emerson Palmieri (25, bek, Chelsea) kojeg nema na Brozovom nišanu tamo, ali se o njemu piše u tekstu.

Kako bi doveo sve ove mlade zvijezde, Inter mora prodati stare koje je Conte odmah po dolasku prošlog ljeta otpisao i poslao na posudbu.

"Za kupnju novih igrača Inter će imati 130 milijuna eura do kojih će doći prodajom Icardija, Perišića i Nainggolana", piše Gazzetta na naslovnici. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.