Navijači Dinama na Fejsu: Jakire, hvala i doviđenja

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

DINAMO se nije uspio plasirati u četvrtfinale Konferencijske lige. Prvak Hrvatske u Solunu je teško poražen od PAOK-a 5:1 i nije uspio obraniti velikih 2:0 iz prve utakmice u Zagrebu. Grci su zabili tri gola već u prvih 45 minuta. Nakon utakmice Dinamo je na svom Facebook profilu objavio rezultat susreta, a nezadovoljni navijači zasuli su ga komentarima.

"Jakiroviću, hvala i doviđenja", komentar je koji uvjerljivo dominira po broju lajkova i reakcija odobravanja ispod objave, a slično je bilo i nakon ranijih utakmica u kojima je Dinamo ove sezone kiksao. Poslije ovog debakla ima i onih koji prozivaju igrače, ali znatno manje nego onih koji su leđa okrenuli treneru.

Ima i nekoliko pozitivnih komentara u moru onih negativnih pa tako jedan navijač poručuje: "Meni je to okej. Došli su dalje nego kaj sam mislil. Pauza, reset i u borbu za prvenstvo i kup. Podrška dečkima i klubu." 

FT PAOK - Dinamo 5:1 Poraz u Grčkoj kojim završavamo svoj put u #uecl 🦁 Glavu gore dečki! Ponosni smo na vas! Vidimo se u nedjelju na Kranjči 💙

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebČetvrtak, 14. ožujka 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.