supersport hnl

Navijači Hajduka: Gadi mi se ova pobjeda, a još više slavlje

Foto: Pixsell

HAJDUK je u 13. kolu SuperSport HNL-a pobijedio Goricu u gostima 1:0 golom Marka Livaje u osmoj minuti sudačke nadoknade. Najbolji Hajdukov igrač je u 52. minuti promašio penal nakon kojega je Hajduk igrao s igračem više, ali sve do zadnjih sekundi susreta nije mogao slomiti domaćine.

Ipak, uspio je nakon što je Mlakar s desne strane poslao nisku loptu u peterac, Livaja izmaknuo pažnji stopera Gorice i rutinski iz blizine zabio za pobjedu i veliko slavlje igrača i Hajdukovih navijača. Hajduk se ovom pobjedom izjednačio s Osijekom na drugome mjestu s 24 boda, ali Splićani imaju utakmicu manje.

Hajduk drugu prvenstvenu utakmicu zaredom slavio golom u nadoknadi

Bila je ovo druga uzastopna prvenstvena utakmica u kojoj je Hajduk do pobjede stigao golom u debeloj sudačkoj nadoknadi. Prije tjedan je golom Awaziema u 99. minuti pobijedio Varaždin, a sad je na isti način do bodova došao protiv Gorice iako je odigrao slabu utakmicu.

Unatoč činjenici da je čitavo drugo poluvrijeme igrao s igračem više, Hajduk je stvorio tek jednu priliku koju je Banić obranio Mlakaru sve dok Livaja nije zabio gol. Hajdukovi navijači su na Facebooku izrazili veliko nezadovoljstvo igrom, a neki su pozivali Karoglana da da ostavku iako je bilo i dosta pozitivnih komentara. Ovo su neki od komentara:

Gori sve! 💪💪💪💪💪❤️💙

Posted by HNK Hajduk Split on Saturday, 15 October 2022

"Gadi mi se ova pobjeda, a još više slavlje. Kad tad će nam se vratiti sve ove pobjede na sreću, a bojim se da će to biti već u sljedećem kolu. Da je ostalo 11 na 11 ne bismo dali gol nikad."

"Nezaslužena tri boda. Treba istražiti okolnosti pod kojima je dobri duh našega kluba Filip Krovinović zaboravio igrati nogomet preko noći. Emir Sahiti je Hajdučko srce."

"Igra je velika katastrofa, a rezultati su puno bolji od same igre i oni su jedino s čime se možemo tješiti."

"Svaka čast za pobjedu, ali brate ovo je mučenje. Imamo igrača više od pola utakmice, a ne možemo stvoriti šansu. Ne znam..."

"Nije ih sram slaviti gol? Mogli su jednostavno izaći s terena nakon onakve igre."

"Baš me zanima što će sada reći g. Jakobušić. Hoće li opet reći da je već prije trebao otjerati Karoglana kao što je rekao za g. Dambrauskasa?! Tko je kondicijski trener da ovako loše trče?! S igračem manje, bolji su i borbeniji igrači Gorice."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.