Navijači Hajduka na Fejsu: Nadam se da će netko odgovarati zbog Valdasa

Foto: EPA-EFE

RIJEKA je u derbiju 20. kola SuperSport HNL-a pobijedila Hajduk na Poljudu 2:1. Gosti su poveli u 65. minuti preko Ampema, a Frigan je u 84. zabio za 0:2. No, onda je Livaja iz penala u 90. minuti vratio Hajduk u igru, da bi najbolji Hajdukov igrač u petoj minuti nadoknade promašio drugi penal za remi.

Publika na Poljudu je iskazivala veliko nezadovoljstvo. Pred kraj utakmice skandiralo se "Igrajte, pičkice" i "Srami se, Hajduče", a nezadovoljstvo su iskazali i navijači Hajduka na Facebooku nakon objave konačnog rezultata na službenoj stranici kluba. Evo nekih od njihovih komentara:

"Za ove vezne Teklić je Bog, a Biuk i Ljubičić svemirski brod!"

"Puno bitnijih ljudi i stvari za puno manje razočaranja za odjebao iz života. Ali Hajduk ne mogu. A volio bi..."

"Ne može Dinamo toliko kiksati koliko ih mi možemo pratiti."

"Nadam se da će netko iz uprave odgovarat radi Valdasa Dambrauskasa!!! Teška sramota prema navijačima koji su vas danas po ovoj hladnoći došli podržat."

"Dok je Valdas bio trener, ovi igrači su i ličili na nešto, pobjeđivalo se i puno bolje je to izgledalo.. očito da je do trenera, jer igrači su manje više isti.. a i ovo navijanje i ove bakljade su više primitivne, kao što pomalo postaju i svi ovi navijači koji će pljuvati pojedince jednog po jednog.. realnost je drugo mjesto u ovom trenutku, i to je napredak u odnosu za neke prošle godine.. ali da je se zalutalo u brzopletosti, itekako je.. Valdasa se moralo istrpiti jer je definitivno imao uzlaznu atmosferu u svemu.. Hajduk uvijek i zauvijek."

"Ovakvu 'igru' i rezultate možemo komotno imat s puno jeftinijim rosterom i trenerom koji bi igru i formaciju trebao prilagodit igračima koje ima na raspolaganju, a ne obrnuto...iako dosta njih nema mjesta u Hajduku bez obzira na formaciju.

Bit ćemo sretni ako titulu vidimo do 50og rođendana Poljuda, ono što je realnost je bitka za drugo mjesto koja uz ovakve predstave neće biti nimalo laka. Što se Leke tiče, pragmatičnost je vještina koju nemaju svi. Čovjeku je ovo tek treća utakmica i vremena mora dobit, a kolko to ovisi o njemu, rezultatima i njegovoj volji za adaptacijom. Ovo mi zasad smrdi ko Tudorovi mandati. On bi silom skijao, a ima samo sanjke."