NAVIJAČI

Navijači Lyona priredili spektakularan doček za legendarnog Juninha

Screenshot: Twitter

U prvom susretu 2. kola francuskog nogometnog prvenstva Lyon je kao domaćin deklasirao Angers sa 6:0. Strijelci za Lyon bili su Aouar (11), Dembele (36, 65), Depay (42, 48) i Jean Lucas (72).

Hrvatski stoper Mateo Pavlović odigrao čitavu utakmicu za Angers koji je ostao na tri osvojena boda, dok je Lyon i dalje maksimalan sa šest.

Utakmicu je obilježio spektakularan doček koji je u Lyonu doživio legendarni nogometaš francuskog velikana, Juninho Pernambucano. 

U klub se vratio 10 godina nakon što ga je napustio kao igrač, a sada je preuzeo ulogu sportskog direktora. Navijači nisu zaboravili sve što je napravio za klub dok je igrao. 

Povratak kralja

Večeras su ga dočekali kao kralja, onako kako ga Bad Gonesi, najvatreniji navijači Lyona, i doživljavaju. Na tribinama je apsolutno sve bilo u znaku ovog Brazilca, a posvećena mu je i posebna koreografija. 

Juninho je za Lyon igrao od 2001. do 2009. godine, a u dresu francuskog kluba osvojio je sedam uzastopnih titula prvaka. Također je poznat kao jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca u povijesti nogometa. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.