Navijači podržali Bota, on im odgovorio jačanjem Osijeka. Dolaze dva igrača Dinama

Foto: Profimedia

JOSE BOTO je u središtu medijske pažnje zbog mafijaškog napada ili brutalnog upozorenja kojeg je dobio. Naime, dok je sportski direktor Osijeka na odmoru u svom Portugalu, njegov auto u Osijeku propucan je sa sedam metaka. Navijači Osijeka na to su organizirali skup podrške omiljenom direktoru. Usprkos naslovima da Boto zbog napada odlazi iz Osijeka, on je još jače prionuo poslu. 

Branimir Kalaica (25), stoper Lokomotive, sve je dogovorio s Osijekom. Boto jako dobro zna Kalaicu iz vremena dok su obojica bila u Benfici. Portugalac je bio šef skauta slavnog kluba, a Kalaica igrač mlade i rezervne momčadi. Kalaica je poniknuo u Dinamu, iz kojeg je kao 18-godišnjak otišao u Benficu. Tamo je proveo šest godina, a posljednjih godinu i pol igrao je za Lokomotivu.

Boto temeljito jača obranu Osijeka jer u taj dio momčadi doveo je još Luku Jelenića (23), standardnog stopera Varaždina, i Marka Soldu (20) iz Dinama. Potonji je zadnju sezonu zapaženo igrao na posudbi u Gorici, a u Osijek dolazi uz odštetu od 400 tisuća eura i 10 posto od idućeg transfera. Tu nije kraj snaženju Osijekove obrane. Boto je dogovorio i dolazak na posudbu Nikole Čavline (21). Jedan od najboljih golmana SHNL-a se iz Lokomotive vraća u Dinamo za 700 tisuća eura, ali odmah ide na posudbu u Osijek. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.