Navijači poludjeli na mladog igrača: "Thiago Silva plače, a što ti radiš bijedniče?!"

Screenshot: Sportklub

IGRAČI Manchester Cityja prvi su finalisti ovosezonskog izdanja engleskog FA kupa, najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu. Branitelji naslova u polufinalu su na Wembleyju svladali Chelsea 1:0.

Junak pobjede je Bernardo Silva koji je postigao jedini pogodak na utakmici u 84. minuti. City će u finalu 25. svibnja igrati protiv boljeg iz ogleda Manchester Uniteda i Coventry Cityja koji je na programu danas. 

Nakon utakmice mnogi igrači Chelseaja bili su neutješni. Thiago Silva, 39-godišnji Brazilac, zaplakao je, a navijače Chelseaja razljutila je ta snimka jer se u pozadini vidjelo kako se drugi igrač londonskog kluba smije.

Riječ je o Noniju Maduekeu. Njega je kamera ulovila kako se smije i zabavlja s igračem pobjedničke momčadi Jackom Grealishom. Sporni video pogledajte ovdje.

"Razlika među generacijama u jednom videu", "Potjerajte ga!", "Legenda Thiago Silva plače, a ti bijedniče umireš od smijeha", "Ovo je besramno", "Odvratno!", komentiraju navijači Chelseaja na društvenim mrežama.

Madueke je u Chelsea stigao u siječnju prošle godine iz PSV-a za 35 milijuna eura. Ove sezone je odigrao 27 utakmica i zabio šest golova. Protiv Cityja je jučer zamijenjen u 80. minuti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.