NBA LIGA

NBA igrač se u avionu predozirao gumenim bombonima i onesvijestio

Foto: Getty Images / Guliver Image

DION WAITERS propustio je prvih devet utakmica sezone jer ga je njegov Miami Heat suspendirao zbog nedoličnog ponašanja. Možda bi konačno i zaigrao na sinoćnjem gostovanju kod LA Lakersa, ali napravio je još jednu glupost.

Andy Slater s radija FOX Sports 640 prvo je javio da je na letu Heata iz Phoenixa u Los Angeles jedan igrač trebao hitnu medicinsku pomoć. Kasnije se klupko razmotalo...

Waiters je u avionu pojeo previše gumenih bombona i izgubio svijest. Kad su ga po slijetanju probudili, dobio je napadaj. Utakmicu s Lakersima, koju je Miami izgubio 95:80, službeno je propustio zbog bolesti.

Waitersa je Cleveland 2012. izabrao kao četvrti pick na draftu, ali u sezoni u kojoj se LeBron James vratio, Cavsi su ga trejdali u Oklahoma City. U Miamiju je od 2016., ali nikad nije ispunio visoka očekivanja u NBA ligi. U prvih sedam sezona u prosjeku je postizao 13,2 koša, a cijelo je vrijeme zadržao stigmu problematičnog igrača.

To dokazuje i suspenzija s početka ove sezone. Nakon jedne predsezonske utakmice navodno se žestoko posvađao s trenerom Erikom Spoelstrom, a to nije bio izolirani incident.

"Bilo je više neprihvatljivih incidenata ovog tjedna, a sve je kulminiralo neprofesionalnim ponašanjem na klupi. Smatrao sam da je potrebna suspenzija", objasnio je tada predsjednik kluba Pat Riley.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.