Neftchijev Brazilac Flavinho: Veća je čast pobijediti veliku momčad

SAŠA STAMENKOVIĆ, vratar Neftchija, na Maksimiru će u večerašnjoj utakmici protiv Dinama ispod dresa nositi majicu Crvene Zvezde, kluba kojeg je ovog ljeta napustio kako bi potpisao za azerbajdžanskog prvaka.

"Dinamo je bolji od Partizana, ali nije bolji od Zvezde. Zvezda je moj klub, a dugo smo rivali s Dinamom i zato želim pobjedu. Ne bojim se zagrebačke publike", rekao je Stamenković, prenose srpski mediji.

"Stalno nosim majicu Crvene Zvezde, spavam u njoj i imat ću je ispod dresa na utakmici s Dinamom", dodao je srpski vratar.

Dinamo od 20 sati na Maksimiru igra prvu utakmicu sezone, a protiv Neftchija će se boriti za prolaz u treće kolo kvalifikacija Lige prvaka. Uzvrat se za tjedan dana igra u Bakuu.

"Naše oružje je veća želja za pobjedom"

"Realno, ždrijeb nam je dodijelio jakog protivnika. Svi shvaćamo da se radi o ozbiljnoj momčadi, ali naše oružje bit će veća želja za pobjedom. Atmosfera u Neftchijevoj svlačionici je na visokom nivou. Vjerujemo kako se možemo ravnopravno boriti s Dinamom. Dat ćemo sve od sebe za pozitivan rezultat", rekao je Rashad Abdullayev, veznjak "naftaša".

Neftchijev Brazilac Flavinho uoči utakmice rekao je kako je njegova momčad dobro analizirala "modre".

"Dinamo je poznati europski klub, imaju jaku ekipu i dobro smo ih analizirali zajedno s trenerima. Imali smo jako dobre pripreme u Austriji, na povoljnoj klimi, odradii smo kvalitetne pripremne utakmice i mislim da smo spremni za večerašnju utakmicu", rekao je Flavinho i otkrio kako njegova momčad neće imati straha pred uglednijim protivnikom:

"Veća je čast pobijediti velike momčadi".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.