Nestašni dečko Marbury u Boston Celticsima: Morao sam otići iz Knicksa!

U PETAK ujutro po lokalnom vremenu Stephon Marbury potpisat će ugovor za Boston Celticse. Objavio je to sam u razgovoru za New York Times.

Ne dogodi li se kakav nevjerojatan obrat, Stephon Marbury mogao bi već noćas (petak navečer po lokalnom vremenu) debitirati u dresu aktualnih NBA prvaka, kada ovi na svom parketu dočekuju Indiana Pacerse.

"Spreman sam i uzbuđen zbog ovog transfera. Sve otprije sad je prošlost i otvorio sam novo poglavlje",  rekao je kontroverzni košarkaš koji se nekako uspio rastati s New York Knicksima.

"Morao sam otići iz Knicksa. Sada se moram uklopiti u Bostonov sustav. Voljan sam i učinit ću sve za momčad osjetim li se korisnim pomoći borbi za naslov."

Marbury je već igrao skupa s Kevinom Garnettom u Minnesoti na počecima svoje karijere u drugoj polovici devedesetih godina. Bili su najtalentiraniji tandem lige. U Celticsima su sada procijenili da će Garnett biti kadar zauzdavati teški Marburyjev karakter, a da će im inače talentirani playmaker biti kvaliteta više u borbi za obranu naslova.

Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.