Nestvaran promašaj argentinskog reprezentativca. Htio je zabiti poput Modrića

Foto: EPA

ARGENTINA je nedavno objavila popis igrača za Svjetsko prvenstvo u Kataru, koje počinje 20. studenog i trajat će do 18. prosinca. Na listi igrača koje izbornik Lionel Scaloni vodi na Mundijal našlo se i ime Atleticovog braniča Nahuela Moline. Nakon utakmice protiv Almazana u Kupu kralja ponovno se o njemu priča, no ovaj put zbog dobrog razloga.

Atletico je u 1. kolu Kupa kralja igrao protiv Almazana, kluba koji se natječe u petom razredu španjolskog nogometa i utakmice igra na stadionu La Arboleda, koji prima 2000 ljudi. Favorizirana momčad Diega Simeonea izborila je sljedeću rundu natjecanja pobjedom 2:0, nakon što su golove postigli Angel Correa i Joao Felix.

Prema podacima SofaScorea, Atletico je u toj utakmici imao posjed lopte od 81 posto i premoć u udarcima prema okviru suparnikova gola (26:4). Jedan od njih bio je i udarac Moline, koji je pokušao zabiti vanjskim dijelom noge. Taj njegov udarac, koji je u puno prilika za gol ili dodavanje koristio Luka Modrić, počeo se dijeliti i komentirati na društvenim mrežama.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POKUŠAJ NAHULEA MOLINE

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.