HNL

Nevjerojatan eurogol Dinamovog juniora u pobjedi na otvaranju priprema

Screenshot: GNK Dinamo TV

DINAMO je slavio u pripremnoj utakmici uoči odlaska u Sloveniju gdje će odraditi dvotjedne pripreme za novu sezonu. Modri su na Maksimiru svladali ljubljansku Olimpiju 2:1.

Strijelci za hrvatskog prvaka bili su Mario Šitum s bijele točke i Mario Ćuže sjajnim potezom dvadesetak minuta kasnije. Trener Nenad Bjelica isprobao je dva različita sastava, a sva tri gola na utakmici pala su u drugom poluvremenu.


Dinamo, prvo poluvrijeme: Na golu Zagorac, stoperski par Dilaver i Theophile, na bokovima Pinto i Leovac. Zadnji vezni Đurasek i Gjira, a vezna linija Hajrović, Atiemwen, Marin. Na mjestu špice krenuo je Gavranović.

Dinamo, drugo poluvrijeme: Na golu Horkaš, zadnja linija Šitum, Lešković, Perić, Gvardiol. Zadnji vezni Franjić, a prema naprijed Baturina, Ćuže, Gjira i Atiemwen. Špica je bio Andrić.


U 55. minuti susreta u kaznenom prostoru prekršaj na Andriću donio je Dinamu kazneni udarac, a Šitum je mirno prizemnu pospremio u mrežu Olimpije za 1:0. U 67. minuti susreta i gosti su proslavili pogodak. Menalo je utrčao s loptom u kazneni prostor, pucao s nekih 14 metara, njegov udarac obranio je Horkaš, ali je zatim Kadrić iz blizine zabio za 1:1. Tek par minuta nakon toga vidjeli smo majstorski potez, a na 2:1 postavio je Ćuže. Franjić je iskosa s lijeve strane ubacio, netko od slovenskih igrača izbio je loptu iz kaznenog prostora, a zatim je Ćuže silovito odapeo s više od 25 metara i zatresao mrežu Olimpije.

Do kraja utakmice nije bilo promjene rezultata. Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Igrači i stručni stožer u ponedjeljak, 24. lipnja, putuju u Sloveniju gdje će odraditi dvotjedne pripreme za novu sezonu. Na rasporedu je i nekoliko prijateljskih utakmica o kojima će klub pravovremeno obavijestiti navijače i javnost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.