Nezaustavljivi Kerić opet zabio za Liberec



TREĆU uzastopnu utakmicu Andrej Kerić upisao se na listu strijelaca. Postigao je dva gola u nedjelju favoriziranom Jablonecu u pobjedi 4:2 svog Libereca u susretu 22. kola Gambrinus lige.

Bivši je 24-godišnji napadač vinkovačke Cibalije precizan prvi put bio u 37. minuti utakmice, čime je svoju momčad doveo u vodstvo 3:0. Prije Kerića na listu strijelaca upisali su se Nezmar (7.) i Dočkal (21.), dok je konačan rezultat postavio hrvatski napadač svojim drugim golom u 46. minuti susreta. Ukupno je tako došao do brojke od pet prvenstvenih pogodaka ove sezone. Iz igre je izašao u 53. minuti susreta, a uz dva gola zaradio je i javnu opomenu.

Oba je gola za Jablonec postigao Lafata. Renato Kelić, 19-godišnji Vinkovčanin, odigrao je kompletnu utakmicu za pobjedničku momčad. Liberecu je nedjeljna pobjeda bila osma ovosezonska, a trenutno se nalazi na desetom mjestu ljestvice sa 27 osvojenih bodova nakon nepotpunog 22. kola u češkom nogometnom prvenstvu.

Gambrinus liga, 22. kolo:

Liberec - Jablonec 4:2

Redoslijed: 1. Sparta 43 (-1), 2. Teplice 43 (-1), 3. Jablonec 41, 4. Banik Ostrava 39 (-1), 5. Plzen 39 (-1)..., 10. Liberec 27...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.