IDEALNA MOMČAD NAPOLIJA

Ni 91 gol mu nije pomogao: Napoli sastavio idealnu momčad Argentinaca bez "izdajice"

Foto: EPA

NAPOLI je na klupskim kanalima i društvenim mrežama napravio idealnu momčad u svojoj povijesti sastavljenu isključivo od Argentinaca koji su igrali za taj klub. 

U sjajnoj momčadi nije bilo mjesta za Gonzala Higuaina, iako je s 91 golom jedan od najefikasnijih strijelaca u povijesti kluba, a od Argentinaca je po tom pitanju bolji samo veliki Maradona koji ih je zabio 115. 

Higuain je u Napulju proveo tri sezone te osvojio jedan talijanski kup. Napoli je tih sezona bio jedna od najvećih prijetnji Juventusu koji je uzeo sve naslove. Na ljeto 2016. godine Higuain je za 90 milijuna eura prešao u Juventus, klub koji Napolitanci iz dna duše mrze, pa su to shvatili kao izdaju. Diljem grada palili su se dresovi njihovog dojučerašnjeg idola, a kontejneri za smeće oblijepljeni su njegovim slikama.

I danas, gotovo četiri godine nakon transfera, čini se kako se emocije nisu stišale i kako je Higuain transferom odbacio vlastito mjesto u povijesti Napolija. 

Napolijevu idealnu momčad Argentinaca čine: Mariano Andujar, Hugo Campagnaro, Federico Fernandez, Roberto Ayala, Mauricio Pineda, Daniel Bertoni, Jose Sosa, Jesus Datolo, Diego Maradona, Roberto Sosa  Ezequiel Lavezzi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.