Nijemci o Modriću: Karijera iz snova ima jednu malu manu

Foto: Profimedia

HRVATSKA reprezentacija u 18 sati započinje utakmicu protiv Španjolske. Prvi je to od minimalno tri ispita koje će igrači Zlatka Dalića imati na ovom Europskom prvenstvu, a hrvatski izbornik, igrači i navijači nadaju se da će ih biti puno više. Hrvatska je u misiji "Zlato za Luku Modrića", piše Bild u najavi današnje utakmice.

"Kad Hrvati započnu Euro 2024. utakmicom na berlinskom Olimpijskom stadionu protiv Španjolske, cijela će zemlja navijati za heroja nacije. Od sad nadalje, suigrači i navijači napravit će sve što mogu da Modrić napokon okruni veličanstvenu karijeru koja je na zalasku", navodi se u tekstu.

"Zlatnom dečku nedostaje zlatna medalja s Hrvatskom"

"Svjetska zvijezda Modrić (38) u karijeri je osvojila gotovo sve što se moglo", nastavlja Bild podsjećajući na uspjehe Modrića s Real Madridom, s kojim je nedavno osvojio šesti naslov u Ligi prvaka, ali i Dinamom. "Ipak, njegova karijera ima jednu malu manu. Zlatnom dečku nedostaje zlatna medalja s Hrvatskom", dodaje se.

"Bio je tako blizu. Na Svjetskom prvenstvu 2018. godine vodio je Hrvatsku do finala kao najbolji igrač turnira, ali izgubio je od Francuske 2:4. Iste je godine bio proglašen najboljim igračem Europe, svijeta i dobio je Ballon d'Or. Osvojio je svjetsku broncu 2022., a prošle godine srebro u Ligi nacija. Modrić je sad u vjerojatno posljednjoj misiji za osvajanje zlata. S 38 godina vjerojatno igra svoj posljednji veliki turnir. Cijela zemlja želi da okruni veličanstvenu karijeru", piše Bild.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.