"Nikad nisam vidio da igrač napravi ono što je Kane napravio u 80. minuti u Madridu"

Foto: EPA

HARRY KANE (30) je prošlog ljeta napustio Tottenham i prvi put zaigrao izvan Engleske. Odlučio je odraditi transfer u veliki klub kako bi u njemu napokon došao do prvog osvojenog trofeja u karijeri, ali zadesio ga je epski peh. Kane je zabio čak 44 gola na 45 utakmica i dodao tome 12 asistencija, ali Bayern je svejedno odigrao prvu sezonu nakon 12 godina u kojoj nije osvojio nijedan trofej.

Bivši nogometaš Liverpoola i njemačke reprezentacije, legendarni Dietmar Hamman komentirao je ovu rijetko viđenu situaciju u kojoj se našao Bayern te kao glavnog krivca za nju označio upravo Kanea. "Bi li nam bilo gore da je Mathys Tel igrao umjesto njega? Ima li smisla imati ga? Ne bi li nam bilo bolje da je 100 milijuna eura ostalo u banci, a on u Engleskoj?" pita se Hamman pa posebno ističe činjenicu da je Kane napustio teren u Madridu prije završetka utakmice:

"Tražio je izmjenu jer su ga boljela leđa nakon 80 minuta. Nikada nisam vidio igrača da to radi. Puno dresova je prodano na njegov račun, bila je to zvjezdana kupovina ljeta, a trofeja nema. Kad je Haaland odlazio, svi su mislili da će se Borussija urušiti, a oni su skoro osvojili Bundesligu. Kad je otišao Bellingham, opet su svi mislili da su gotovi, a oni su u finalu Lige prvaka. Može se živjeti i bez zvijezda."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.