HNS je Maradoni poklonio dres Hrvatske, nikada ne biste pogodili čiji

Foto: Guliver Image/Getty Images

MALI ZELENI je u Zagrebu. Iako ostarjelog i u civilu, kao gledatelja finala Davis Cupa između Hrvatske i njegove Argentine, Diega Maradonu i dalje u stopu prate deseci novinara i stotine fanova.

S obzirom da je odsjeo u istom hotelu gdje je sjedište Hrvatskog nogometnog saveza, izaslanstvo HNS-a nije propustilo uglednog gosta darivati najprestižnijim autohtonim suvenirom, dresom hrvatske nogometne reprezentacije globalno prepoznatljivog kockastog uzorka.
 
Ali, kao što nalažu lijepi običaji HNS-a, njegovo visoko izaslanstvo u sastavu "izbornik" Čačić, izvršni direktor Vrbanović i neuništivi savjetnik Srebrić (koji se vjerojatno sjeća kada je Maradonin djed Mateo emigrirao s Korčule u Argentinu), Maradoni nije darovalo dres Hrvatske s imenom i brojem Modrića, Rakitića, Mandžukića, Perišića, Brozovića ili Duje Čopa.
 
Umjesto majice aktualnih hrvatskih zvijezda, poznatih širom svijeta, HNS ipak igra na sigurno, pa je i ovaj uglednik počašćen dresom i brojem onog koji je zadnju utakmicu za Hrvatsku odigrao prije 14 godina, ali je i dalje hrvatski superbrand, a danas opravdano odsutni predsjednik HNS-a:
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.