Nikola Karabatić: Hrvatska je dio mene, sretan sam što sam dobio ovu priliku

Foto: Igor Kralj c/PIXSELL

RUKOMETAŠI Zagreba zaigrat će u osmini finala Lige prvaka prvi put nakon pet godina. U utakmici pretposljednjeg kola skupine A pobijedili su francuskog prvaka Paris Saint-Germain 28:26 i tako osigurali plasman u nokaut-fazu. Nakon utakmice pred novinare je stao legendarni Nikola Karabatić, inače zvijezda PSG-a.

''Kako je i trener rekao, čestitke Zagrebu jer su odlično odigrali. Znali smo da će biti teško, nismo dobro počeli, posebno u napadu. Gubili smo lopte i griješili i tu smo izgubili malo samopouzdanja. Ostali smo u utakmici, borili smo se u drugom dijelu, ali previše lakih šuteva smo promašili i izgubili previše lopti. Imali smo priliku da se vratimo, no Zagreb se borio i zaslužio je pobjedu. Mi moramo dobiti sljedeću utakmicu kod kuće'', rekao je jedan od najvećih rukometaša u povijesti i dodao je:

''Iako smo izgubili i razočaran sam zbog toga, naravno da je bilo jako lijepo doživjeti ovakav doček i biti ovako primljen u Areni. Inače su navijači ovdje uvijek bili protiv mene, bilo je lijepo doživjeti da su jednom bili uz mene. Uvijek ću se sjećati finala Svjetskog prvenstva 2009. ovdje u Zagrebu, moja obitelj, majka i otac su bili na tribinama. To će mi uvijek ostati u glavi. Hrvatska je jedan dio mene i jako sam sretan što sam dobio priliku u svojoj zadnjoj sezoni vratiti se u Zagreb i Hrvatsku i još jednom zaigrati u ovoj Areni.''