EURO 2020

Njemački mediji: Prošli smo, ali nitko nema pojma kako

Foto: EPA

NJEMAČKA reprezentacija se plasirala među posljednjih 16 na Europskom prvenstvu, ali tek nakon drame posljednjeg kola u skupini F. Kao drugoplasirana iz te grupe u osmini finala će igrati protiv Engleske u utorak na Wembleyju.

Njemački mediji nakon plasmana nacionalne momčadi u nokaut-fazu natjecanja upozoravaju da se igra reprezentacije mora podići na višu razinu i da je tek u posljednji trenutak izbjegnuta sramota koju bi donio završetak natjecanja u grupnoj fazi.

Bild navodi da Njemačka sljedeću utakmicu igra na omiljenom stadionu, ali s upozoravajućim naslovom koji kaže da je reprezentacija izborila plasman dalje, ali i da nitko nema pojma zašto. Opisujući ogled s Mađarskom (2:2), dodaje se da je Njemačka drhtala i za dlaku izbjegla svoju novu potpunu sramotu.

Deutsche Welle navodi da je njemačka igra bila bezidejna i Njemačka je izgledala kao prosječna momčad, kao što je često izgledala u posljednje tri godine, dok Die Welt piše da je rezultat u utakmici protiv Mađarske prije svega pokazao slabosti momčadi. Ponovno.

Der Tagesspiegel piše da je Engleska klasu iznad Njemačke, a FAZ da se Njemačka ne smije smatrati favoritom protiv Engleza.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.