Normalno je da Šuker hrvatski dres za SP predstavlja osam tisuća kilometara od Hrvatske

Foto: Getty Images/Guliver Image

MIAMI na Floridi u Sjedinjenim Američkim Državama mjesto je na koje je reprezentacija navodno Hrvatske pobjegla kako bi predstavila novi dres.

Potez koji ljubitelji nogometa uvijek posebno čekaju ovaj put dodatno je važan i atraktivan. Hrvatska će u tim dresovima igrati na skorom SP-u, za manje od tri mjeseca u Rusiji.

Pratimo ovih dana, predstavljanja novih garnitura u ovo vrijeme zbog istog razloga rade sve reprezentacije koje su se plasirale na SP. Ali, nijedna od njih to ne radi više od osam tisuća kilometara daleko od zemlje koju reprezentira.
 
Međutim, ono što drugima nije normalno, Hrvatskoj i HNS-u Davora Šukera je poželjno. 
 
Reprezentacija Saveza i vrhuške kojoj su formalno puna usta navijača Hrvatske, ali realno od njih uvijek bježi što je dalje moguće, napravila je potez koji uopće nije zabrinjavajuć ili vrijedan moraliziranja. 
 
Ako ste zaboravili, ova reprezentacija Hrvatske neskriveno se ugodnije osjeća u gostima nego u Hrvatskoj. Jer ne tako davno, u zemlji "za koju daje 120 posto svojih mogućnosti", službenu utakmicu pred navijačima nije odigrala skoro dvije godine. 
 
Šuker uostalom više boravi u Americi nego u Hrvatskoj. Ponosno ističe da tamo poslove sklapa u kockarnicama, koje su njemu omiljeno stanište. 
 
Ima li zato išta normalnije da Hrvatska dresove za SP predstavlja u Miamiju?
 
Pa ako se predsjednika pita, ima. U Las Vegasu. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.