Nosio je Hrvatsku do pobjede pa poručio: Nema smisla sad pričati o ičemu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

HRVATSKA je u svojoj zadnjoj utakmici na ovogodišnjem Europskom prvenstvu pobijedila domaćina Njemačku 30:24. Susret je obilježio čudesni hrvatski golman Dominik Kuzmanović, koji je imao 22 obrane iz 46 udaraca (48%). 

"Ne znam što bih rekao. Dobro sam se osjećao i to se vidjelo. Dobro je krenulo, tako je i završilo. Turnir smo počeli i završili s najboljim utakmicama. Ovo je dobar zalog za budućnost. Moramo vidjeti gdje smo griješili. Nije bilo rezultatskog značaja, što nam je možda olakšalo. Stalno smo davali sve od sebe. Nešto nije valjalo tijekom turnira, dok se danas poklopilo sve kao i u prvoj utakmici. Morat ćemo vidjeti u čemu smo griješili", rekao je Kuzmanović pa dodao:

"Tko zna što bi bilo da smo pobijedili Island. Nema smisla sada pričati. Lako je sada govoriti. Trebali smo zaslužiti polufinale, ali nismo. Vjerujem da će se u budućnosti promijeniti. Optimističan sam. Već smo rekli da imamo sjajne igrače. Uštimat ćemo se na kvalifikacije za Olimpijske igre. Ne znamo što će biti u budućnosti jer samo tako možemo ići naprijed."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.