Nova jako loša vijest za Tudora

Foto: Profimedia

MARSEILLE je senzacionalno ispao u četvrtfinalu kupa. Drugoplasiranu momčad prve lige, koja je sve do vikenda prijetila aktualnom prvaku i lideru PSG-u, kojeg je prethodno izbacila iz kupa, na njenom Velodromeu je na penale (2:2, 8:9) izbacio Annecy, prosječni drugoligaš koji drži 10. mjesto i nema šanse za proboj među elitu.

To je veliki šok za Igora Tudora jer, nakon što je u kupu osim nedodirljivog PSG-a izbacio i jaki Rennes, drugoligaš, i to na domaćem terenu, činio se idealnim protivnikom u natjecanju koje je nakon prethodnih velikih uspjeha Marseille želio osvojiti.

No, tri dana nakon što ga je na njegovom terenu PSG dotukao 3:0 u prvenstvenom meču i tako ga izbacio iz borbe za naslov, Tudor je na istom mjestu šokantno ispao i iz kupa. Tako je Hrvat, do prije samo par dana hit trener u igri za oba francuska trofeja, tri mjeseca prije kraja sezone ostao bez šanse za ijedan. Podsjećamo, Tudor je prerano ispao i iz Europe. Skupinu Lige prvaka s Tottenhamom, Eintrachtom i Sportingom završio je kao zadnji. 

Kao da sve ovo nije dovoljno, Tudor je sada doznao da će idućih mjesec dana, tijekom kojih ga čekaju utakmice s konkurentima za mjesto koje vodi u Ligu prvaka, igrati bez ključnog čovjeka. Defenzivni veznjak Jordan Veretout, koji je igrao svih 35 utakmica Marseillea ove sezone, zbog uganuća gležnja propušta navedeno razdoblje. Veretout je postigao i namjestio po četiri gola, a zadnji je zabio na utakmici kupa. Tamo se i ozlijedio te je tako Tudor na dulje vrijeme ostao bez nezamjenjivog igrača. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.