LIGE PETICE

Nova Milanova nada: Kad te zove Boban, to je posebna čast i velika stvar

Foto: AC Milan

POJAČANJE Milana Alexis Saelemaekers odmah je po dolasku iz Anderlechta debitirao za Milan na San Siru protiv Verone od 77. minute.

Mladi 20-godišnji Belgijac, inače ofenzivno krilo, morao je pokriti poziciju desnog beka u finišu utakmice, ali je svojom tehnikom, brzinom i konkretnošću dobio pozitivnu ocjenu za svoj prvi nastup.

Par dana kasnije Saelemaekers je predstavljen u Milanellu, gdje je govorio o uzbuđenju kada ga je nazvao Zvonimir Boban i pozvao ga da se pridruži Rossonerima.

"Kada me Boban nazvao, bile su to nevjerojatne emocije. Jer, kad te Boban zove, to je posebna čast i velika stvar. Nadam se da ćemo slaviti u milanskom derbiju protiv Intera u sljedećem kolu", započeo je Saelemaekers pa je dodao.

"Ostvarenje je sna zaigrati za klub poput Milana, i to na San Siru. Istina, sve se odigralo jako brzo i odjednom pa sam još uvijek pod utiskom. No, poseban je osjećaj biti u Milanu. Boban me dočekao i rekao mi da mogu postati važan za momčad. Naporno ću raditi kako bih pokazao koliko vrijedim", naglasio je mladi Belgijac. 

Milan će ga, ako zadovolji u ovoj polusezoni, na ljeto moći otkupiti od Anderlechta za sedam milijuna eura. 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.