SERIE A

Nova Napolijeva devetka: "Pritisak je na Juventusu, možemo osvojiti Scudetto"

Foto: EPA

NOVO Napolijevo pojačanje Fernando Llorente poručuje svojem bivšem klubu Juventusu da je sav pritisak na njihovim leđima. Španjolac je prije tjedan dana stigao u Napoli bez odštete, a prethodno je za Juventus igrao od 2013. do 2015. te osvojio dva naslova prvaka.

"Tek sam stigao, ali nije mi dugo trebalo da se zaljubim u Napulj. Htio sam igrati za jedan od najjačih klubova, imao sam dosta drugih opcija, ali Napoli mi je bio ispred svih", kazao je Llorente.

"Nije mi bilo lako u ovom periodu, čekao sam tri mjeseca, a htio sam igrati za ekipu koja nastupa u Ligi prvaka. Čeka me puno posla, ali dat ću sve od sebe. Moj zadatak je pomoći treneru i suigračima, fizički sam u dobroj formi i znam da mogu još puno dati."

"Odličan je osjećaj kada te zove trener kao što je Carlo Ancelotti. Svakako sam planirao odabrati Napoli, ali njegov poziv samo je potvrdio to da sam donio dobru odluku. Bit će mi pravo zadovoljstvo raditi s takvim stručnjakom."

"Prvo što ovdje primijetiš je to da su ljudi gostoljubivi. Još mi i Fabian Ruiz i Jose Callejón dodatno pomažu da se uklopim, ali mislim da ne bih trebao imati nikakvih problema."

"S Napolijem želim osvajati trofeje, a kad bih morao birati, odlučio bih se za Ligu prvaka. Već sam dva puta izgubio u finalu, želim da i taj trofej jednom osvojim."

"Juventus je navikao na osvajanje lige, ali mi imamo mladu momčad s igračima koji će još napredovati u tijeku sezone. Moramo vjerovati u to da možemo osvojiti Scudetto, igrat ćemo bez ikakvog pritiska. Sav pritisak je na Juventusu i to trebamo iskoristiti", zaključila je nova Napolijeva devetka.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.