Novi hajdukovac oprostio se od bivšeg kluba: Daleko od očiju, blizu srca

Foto: Hajduk.hr

YASSINE BENRAHOU (24), marokanski ofenzivni veznjak stigao je u Hajduk iz francuskog Nimesa, i to bez odštete. Marokanac prema Transfermarktu vrijedi 2.2 milijuna eura, ali mu ugovor s Nimesom završava na ljeto, pa ga Hajduk dovodi besplatno, a Nimes će dobiti postotak od transfera Benrahoua u treći klub.

Benrahou koji je dijete Bordeauxa u Nimesu je proveo tri godine, a sada se putem Instagrama oprostio od kluba i navijača: "Dragi navijači, došlo je vrijeme da se oprostimo. Prije svega, želim vam se od srca zahvaliti na toploj dobrodošlici po mom dolasku 2020. godine.

Nimes će ostati ključan korak u mojoj profesionalnoj karijeri i ljudskom životu. Ovaj grad i klub doprinijeli su mom rastu i razvoju. To nikad neću zaboraviti. Hvala trenerima i svim ljudima u klubu što su me dočekali i pružili priliku da nosim ovaj dres, koji sam uvijek nosio s ponosom i voljom da dam sve.

Nadam se da vas nisam razočarao. Između moje ozljede i razočaravajućeg rezultata kluba, posljednjih nekoliko mjeseci je bilo teško za svakog ljubitelja kluba, uključujući i mene. Želim od srca (i duboko sam uvjeren) da će se klub uspjeti održati u Ligue 2. Uvijek ću pratiti Nimes, bez obzira na to gdje se nalazim. Daleko od očiju, blizu srca. Sretno svima i još jednom hvala. Y B."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.