Zvijezda Juvea obnovila ozljedu. Ove sezone nije odigrao ni minute

Foto: EPA-EFE

FRANCUSKI veznjak i prvak svijeta iz 2018. godine Paul Pogba (29) ljetos je nakon isteka ugovora bez odštete prešao iz Manchester Uniteda u Juventus. Identičan transfer Francuz je napravio i prije deset godina. Sir Alex Ferguson tada je po vlastitom priznanju napravio veliku grešku i pustio Pogbu da bez odštete ode u Torino.

Pogba je u Juveu postao zvijezda, zaigrao finale Lige prvaka, a zatim se vratio u United za 100 milijuna eura, da bi ponovno dočekao kraj ugovora i vratio se u Juve, ali zbog ozljede mišića povratnički debi još nije dočekao. Na terenu ga nije bilo ni minute, a propustio je i Svjetsko prvenstvo u Kataru i francuski pokušaj obrane naslova.

U prošlom kolu Serie A Juve je izgubio od Monze, što je samo posljednji u nizu posrtaja kluba, nakon što im je zbog financijskih malverzacija oduzeto 15 bodova. Max Allegri je u spomenutoj utakmici Pogbu vratio na klupu, ali danas je potvrdio kako njegova ozljeda još nije zaliječena te da datum povratka jednog od najplaćenijih igrača ekipe još nije poznat.