Hrvatski nogometaši

Novi problemi za reprezentaciju? Barišić asistirao pa se ozlijedio u pobjedi Rangersa

Foto: REUTERS/Russell Cheyne/Guliver Images

RANGERSI su pobijedili Celtic 4:1 u najvećem škotskom derbiju u 36. kolu škotskog Premiershipa. Hrvatski reprezentativni lijevi bek odigrao je odličnu utakmicu i asistirao za treći pogodak, ali se potom ozlijedio i tako prouzročio nove brige za Zlatka Dalića, nakon što se jučer ozlijedio Nikola Vlašić.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Domaći su poveli golom Kemara Roofea u 26. minuti, da bi u istoj minuti Celticov Callum McGregor dobio drugi žuti karton. Ipak, četiri minute nakon toga Odsonne Edouard zabija za 1:1, ali Alfredo Morelos u 33. minuti vraća prednost Rangersima.

Povećanje prednosti Rangersa došlo je u 57. minuti. Borna Barišić odlično je ubacio za Roofea, koji je zabio svoj drugi pogodak. Nažalost, hrvatski reprezentativac je u 79. minuti napustio teren zbog ozljede. Nije bilo nikakvog kontakta, Barišić je samo legao na pod, a takve ozljede su često neugodne. Detalji još nisu poznati, ali optimizam ulijeva činjenica da je nakon ozljede ipak stao na noge i hodao.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ BARIŠIĆEVU ASISTENCIJU.

Konačnih 4:1 postavio je uskoro 39-godišnji Jermain Defoe lijepim pogotkom nakon prodora.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL DEFOEA.

Dva kola prije kraja prvenstva Rangersi su uvjerljivo prvi s 23 boda više od Celtica. Momčad Stevena Gerrarda još uvijek nije poražena u prvenstvu ove sezone i velika je vjerojatnost da će tako i ostati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.