Rukomet

Obrvan nakon pobjede Zagreba: Oduševljen sam. I dalje će biti teško, ali sad je lakše

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

RUKOMETAŠI PPD Zagreba stigli su do prve pobjede ove sezone u Ligi prvaka. U trećem kolu su u zagrebačkoj Areni svladali Porto s uvjerljivih 29:23 i tako se popeli na šesto mjesto skupine A. Utakmicu su prokomentirali trener Ivica Obrvan te jedan od najiskusnijih igrača Ivan Čupić. Obojica su pohvalila vratara Dina Slavića, koji je imao čak 14 obrana.

Obrvan: Zaključali smo gol na čelu sa Slavićem

"Velika pobjeda protiv favorita na ovoj utakmici. Velike čestitke igračima, sjajno su reagirali, kompletna ekipa. U drugom poluvremenu smo zaključali gol na čelu sa Slavićem, a analiza utakmice je u ovom trenutku gotovo pa nemoguća", izjavio je Obrvan pa dodao:

"Oduševljen sam pobjedom i bodovima koji nam jako puno znače. Treba nam biti samo motiv za daljnji rad. Bit će i dalje teško, teško će se sakupljati bodovi, ali sada je puno lakše trenirati i okrenuti se sljedećim utakmicama."

Čupić: Imali smo malo više sreće, koncentracije i dobrog golmana

"Ove sezone kroz SEHA ligu i Ligu prvaka, ako dobro otvorimo utakmicu, ostajemo u utakmici do samog kraja, pobjeđujemo ili tijesno gubimo. Danas smo stvarno dobro otvorili utakmicu, vodili tri, četiri razlike, onda opet pali na jedan", rekao je Čupić, koji je utakmicu završio s tri pogotka, pa zaključio:

"Na kraju smo imali malo više sreće, koncentracije, imali smo dobroga golmana, kad je trebalo, Dino nas je spasio i mirno smo priveli utakmicu kraju. To su samo dva boda. Sigurno da je bitno za nas, za samopouzdanje, da izađemo iz niza poraza u Ligi prvaka. Idemo dalje raditi, misliti samo o sebi i sljedećem protivniku."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.