Odjidja-Ofoe: Ako ne možemo pobijediti, trebamo bar uzeti bod

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

ISTRA je šokantnim pogotkom Matea Lisice iz 101. minute pobijedila Hajduk 1:0 na Poljudu u sedmom kolu SuperSport HNL-a. Bio je to prvi poraz splitskog kluba u novoj sezoni, koji sada s 15 bodova iz šest utakmica predvodi ljestvicu hrvatskog prvenstva. Veznjak Hajduka Vadis Odjidja-Ofoe (34) dao je izjavu nakon utakmice za Hajduk Digital TV. Belgijski nogometaš igrao je do 78. minute.

"Mislim da smo na početku imali dobre prilike, šteta što ih nismo iskoristili. Prvo poluvrijeme nije bila naša najbolja izvedba, ali svi smo se trudili pronaći prava rješenja. Nismo bili opasni kao do sada. U drugom poluvremenu smo svim snagama pokušali doći do pogotka. Na kraju smo primili gol iz skoro pa jedine šanse koju su imali. Osjećaj je jako težak, trebamo učiti iz ovoga. Ako ne možemo pobijediti, trebamo bar uzeti taj bod", rekao je Odjidja-Ofoe.

"Momci su naprijed pokušavali pritiskati, ali onda bi iza njih ostalo puno prostora"

"Stvarno smo pokušavali, bilo je jako teško. Bili smo podijeljeni na dva dijela. Momci su naprijed pokušavali pritiskati, ali onda bi iza njih ostalo puno prostora. Nakon toga smo im prepustili loptu, ali oni s njom nisu žurili naprijed, tražili su prilike za slanje duge lopte.

Imali smo par trenutaka kada je pritisak bio uspješan, ali nismo iskoristili prilike. Trebamo dobro analizirati ovu utakmicu i vidjeti što trebamo raditi bolje. Imali smo i dva poništena pogotka, jako teška utakmica za nas."

"Žao nam je zbog poraza"

"Trebamo shvatiti što radimo dobro, a što loše. Ne smijemo zaboraviti ono što smo napravili prije današnjeg poraza. Uz malo više sreće ova je utakmica mogla biti u potpunosti drugačija. Jako nam je teško pao poraz, ali moramo ostati motivirani", poručio je belgijski nogometaš.

"Znali smo da će utakmica biti jako teška i pripremali smo se za nju kao i za druge. Žao nam je zbog poraza i sve što sada možemo napraviti je zamoliti navijače da nam i dalje daju ovakvu podršku", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.