Ofsajd zaustavio čudesan niz Andreja Kramarića

Foto: EPA-EFE

BAYERN je demolirao Hannover 4:0 u gostima za nastavak pozitivnog niza Nike Kovača, a u istom kolu stao je golgeterski niz Andreja Kramarića.

Njegov Hoffenheim odigrao je 0:0 protiv Borussije Mönchengladbach i u toj utakmici Kramarić je zabio gol, međutim, suci su ga poništili zbog ofsajda. Tako je hrvatski reprezentativac stao na devet uzastopnih utakmica u kojima je zabio barem jedan gol.

Igru je napustio u 63. minuti.

Čudesni Kramarićev niz je počeo 7. studenog kad je zabio Lyonu. Nakon toga Kramarić je zabijao redom Augsburgu, Španjolskoj, Engleskoj, Herthi, Šahtaru, Schalkeu, Wolfsburgu i Cityju.

Pogodak Cityju Kramarića je upisao u povijest, budući da je sad postao jedan od samo trojice igrača u europskim najjačim ligama kome je to uspjelo. Ovo što je napravio Kramarić do sada je pošlo za rukom samo Cristianu Ronaldu i Lionelu Messiju.

Messiju je to uspjelo čak dva puta – 2012. i 2010. Ronaldo je pak zabio pogodak u deset uzastopnih utakmica između veljače i travnja 2014.

Borna Sosa odigrao je zadnje četiri minute u pobjedi Stuttgarta nad Herthom. Dvostruki strijelac bio je Mario Gomez nakon što je Hertha vodila golom Mittelstadta iz prvog poluvremena.

Josip Elez odigrao je drugo poluvrijeme u porazu svog Hannovera od Bayerna 4:0.

Hoffenheim - Borussia (M) 0:0
Stuttgart - Hertha 2:1
Augsburg - Schalke 1:1
Hannover - Bayern 0:4
Fortuna - Freiburg 2:0

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.