Olić: Rekao sam Luki Vuškoviću da sačuva koji gol i za reprezentaciju

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

HRVATSKA U-21 reprezentacija pobijedila je Grčku 3:2 u posljednjem kolu skupine G kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Hrvatska nije izborila izravan plasman, no ići će u dodatne kvalifikacije. Za momčad Ivice Olića golove su protiv Grčke zabili Lukas Kačavenda, Dion Drena Beljo i Luka Vušković. Za Grčku su zabili Charalampos Kostoulas i Theofanis Bakoulas. Utakmicu je komentirao izbornik Hrvatske Ivica Olić.

"Bilo je ovo ludo izdanje, ludo poluvrijeme. Dobili smo dva gola kad smo bili komforni. Ekipa je nakon ta dva gola pokazala karakter, nije nas to pokolebalo. Plašio sam se te reakcije u drugom dijelu jer u ovoj ekipi nema nekog starijeg igrača koji bi na terenu smirio momčad i podigao je."

"Pokolebala nas je ozljeda Prpića"

"U svlačionici sam ih pokušao smiriti. Morali smo ukazati da ostanu smireni jer su imali vodstvo od 2:0. Rekli smo da ćemo nastaviti igrati na isti način. Malo nas je pokolebala ozljeda Prpića, ali i Matija se odlično snašao. Kačavenda je imao veliku želju, pun je energije. Nadam se da će dobiti više prilike u klubu.

Karakteran je, odlično radi i ima kvalitetu. Vuška sam zamolio da ostavi nešto golova i za reprezentaciju sad kad je počeo puno zabijati za klub. Evo, zabio je i za nas. Ždrijeb? Sa svima možemo igrati. Imamo kvalitetu, vratit će nam se neki igrači. Veselim se tim utakmicama", zaključio je Olić govoreći za Max Sport televiziju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.