Olić: Šamaranje s Eduardom je zaboravljeno

HAMBURŠKI Abendblatt u najavi utakmice 26. kola njemačke nogometne Bundeslige, koju će HSV odigrati protiv Hoffenheima, prostor daje Ivici Oliću.

Podsjetimo da je hrvatski nogometni reprezentativac i član hamburške momčadi sredinom siječnja bio involviran u sukob s nogometašem iz redova Hoffenheima, Carlosom Eduardom.

Zbilo se to u španjolskoj La Mangi, u prijateljskom ogledu, u kojem su nogometaši Hamburga pobijedili sa 2:0. Prijateljski ogled nije baš bio u skladu s nazivom, a sve je kulminiralo u 88. minuti kada su se sukobili Olić i Eduardo. Poletjele su i ruke, a otvoreni lijevi dlan Ivice Olića odsjeo je na Eduardovom desnom obrazu. Sudac utakmice, Španjolac Franco Pedro, sve je prekinuo tako što je obojici pokazao crveni karton, a Bundesliga ih ja kasnije kaznila neigranjem u dva prvenstvena ogleda i tri prijateljske utakmice.

"Dva puta me je udario, a zatim me još i naciljao laktom. Znam da takvim stvarima nema mjesta u prijateljskim utakmicama, no dogodilo se, morao sam se braniti",  kazao je tada Olić.

Kako se približava subota i novi ogled ove dvije momčadi, tako hamburški dnevni list podsjeća na situaciju pa je Olić još jednom, dva i pol mjeseca nakon nje, morao prokomentirati neugodnost.

"Tučnjava s njim je najveća glupost koju sam napravio, a platio sam je suspenzijom. Ispričali smo se jedan drugome i tako raščistili stvar."

Ipak, nije se hrvatski nogometaš dao navući u novi sukob s Eduardom pa je na upit o možebitnoj osveti kazao:

"Osvetit ću im se za 3:0 poraz u prvoj fazi natjecanja."

Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.