Olmo: Rezultat je malo previsok

HRVATSKA je izgubila 3:0 od Španjolske u prvom susretu skupine B Europskog prvenstva. Utakmica je bila riješena već u prvom poluvremenu, kada je momčad izbornika Zlatka Dalića primila sva tri pogotka. Strijelci su bili Alvaro Morata, Fabian Ruiz i Dani Carvajal, a Bruni Petkoviću je u drugom poluvremenu poništen gol.

Ofenzivni veznjak Španjolske Dani Olmo (26) ušao je u 59. minuti umjesto Pedrija. S obzirom na to da je od 2014. do 2020. bio član Dinama, u koji je došao iz Barcelone, Olmo je povezan s Hrvatskom i to uvijek ističe u intervjuima. Nakon što je sa Španjolskom nadigrao Hrvatsku, dao je izjavu za HRT.

Olmo: Uvijek je posebno igrati protiv Hrvatske

"Jako smo sretni zbog rezultata. Znali smo da će biti teško na početku, ali jedna izgubljena lopta i Fabian Ruiz je odigrao jako dobar pas naprijed, a Alvaro Morata super zabio. Poslije je došao drugi i treći gol, na kraju smo sretni zbog pobjede", rekao je igrač RB Leipziga.

Na pitanje je li ga iznenadio rezultat 3:0, odgovorio je: "Pogotovo treći gol u 45. minuti, ali Hrvatska je dobro igrala. Na kraju možda previsok rezultat, ali mi smo isto tako igrali prema naprijed, uvijek tražili gol i na kraju smo zabili."

"Uvijek je posebno igrati protiv Hrvatske. Naravno, uvijek mi je lijepo, danas je treći put što sam igrao protiv Hrvatske. Vraćam se u Hrvatsku kad god mogu, i ljeti i zimi, uvijek mi je lijepo, imam prijatelje, ekipu..."

Hrvatskoj slijedi susret s Albanijom

U skupini B nalaze se još Albanija te branitelj europskog naslova Italija. Nakon Španjolaca Dalićevim izabranicima slijede ogledi s Albancima (srijeda, 19. lipnja) i Talijanima (ponedjeljak, 24. lipnja).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.