Onana ide u Manchester United, a Inter dovodi dvojicu golmana

Foto: Profimedia

KAKO pišu brojni talijanski mediji, velike će se promjene dogoditi na vratarskoj poziciji milanskog Intera, kluba koji je prošle sezone igrao finale Lige prvaka u kojem je poražen od Manchester Cityja.

Na odlasku iz Intera je 27-godišnji kamerunski vratar Andre Onana, koji se ovih dana u Amsterdamu sastao sa čelnicima Manchester Uniteda i sve je spremno za njegov prelazak na Old Trafford.

No, u talijanskom klubu imaju spremnu zamjenu, i to dvije. Navodi se, naime, kako je Inter sasvim blizu realizacije transfera dvojice golmana, iskusnog 36-godišnjeg Francuza Huga Llorisa i mlade ukrajinske nade, 21-godišnjeg Anatolija Trubina.

Lloris je već ranije najavio kako ima želju napustiti Tottenham te da je spreman za posljednji izazov u karijeri. Interov plan je da uz iskusnog Llorisa stasa mladi ukrajinski vratar, inače golman Šahtara, koji je vrlo dobro branio na ovogodišnjem Europskom prvenstvu U-21 gdje je Ukrajina, između ostalih, igrala i protiv Hrvatske te dogurala do polufinala. Trubin je u karijeri upisao već i sedam nastupa za seniorsku nacionalnu momčad.

S ovakvim razvojem događaja došao je i kraj dugačke epizode Samira Handanovića u Interu, 38-godišnjak je za klub iz Milana branio od 2012. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.