OPERACIJA DEMBELE Barcina meta nestala, Borussia je izbacila iz momčadi

Foto: Getty Images / Guliver Image

OUSMANE DEMBELE na korak je od Barcelone. Sjajni 20-godišnji Francuz trebao bi postati igrač katalonskog diva i to za 130 milijuna eura, čime će postati drugi najskuplji nogometaš u povijesti. Da je cijela operacija praktički gotova potvrdio je i trener Borussije Dortmund Peter Bosz, koji je otkrio da Dembele nije danas trenirao i da ne zna gdje je...

"Ousmane se danas nije pojavio na treningu. Pokušali smo ga kontaktirati, ali nismo uspjeli. Nadamo se da je dobro, da je živ", rekao je Bosz i time praktički potvrdio kako je veliki transfer stigao do posljednjih detalja. 

No, sportski direktor Michael Zorc odlučio je napraviti potez koji Dembele vjerojatno nije očekivao.

"On je izbačen iz momčadi do ponedjeljka i neće igrati za vikend u Kupu. Dembele je odlučio poduzeti korak. U redu, evo našeg", poručio je Zorc.

Zanimljivo, Dembele je prestao pratiti Borussiju na Twitteru, čime je jasno nagovijestio da želi na Nou Camp, a realizacija transfera pitanje je dana, ako ne i sata. 

Njemački mediji tvrde kako klub s Westfalena neće popustiti, te kako traži čak 150 milijuna eura za Dembelea, iako je igrač već dogovorio plaću u Gaudijevom gradu, gdje bi trebao po sezoni dobiti 10 milijuna eura.

Ipak, tako ne misli novinar francuskog L'Equipea Bilel Ghazi, koji tvrdi da je transfer dogovoren za 130 milijuna eura te kako će Dembele već danas potpisati s Barcelonom. Čekamo...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.