Opljačkan je svjetski prvak iz Katara. Pljačkaši mu upali u dom i prijetili pištoljem

Foto: EPA

ČETVORICA pljačkaša upala su u dom Angela Corree (28), krilnog napadača Atletica Madrida. Cadena Cope piše da su Argentincu i njegovoj obitelji prijetili vatrenim oružjem te od njih zatražili da im predaju nakit i novac. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a nogometaš je odmah nakon dramatičnog događaja obavijesti policiju koja je pokrenula istragu.

Correa je član Atletica od 2015. godine, kada je došao iz argentinskog San Lorenza. Ove sezone upisao je 23 nastupa, pet pogodaka i jednu asistenciju za madridski klub, dok je ukupno u njegovom dresu odradio 397 utakmica. Ukupna statistika kaže da je zabio 74 i asistirao za 58 golova.

Iako mu ugovor vrijedi do ljeta 2026. godine, u posljednje vrijeme pojavila se glasina kako bi karijeru mogao nastaviti u Al Ittihadu, saudijskom klubu za koji je ljetos, među ostalima, potpisao Karim Benzema. Correa ima 24 nastupa, tri pogotka, Copa Americu i svjetsko zlato iz Katara 2022. s reprezentacijom Argentine. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 20 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.