PRIPREMNE UTAKMICE

Oreščanin oduševljen nakon debija na klupi Gorice: Ovo je bilo jako dobro

Foto. HNK Gorica

NOGOMETAŠI Gorice su u debiju novog trenera Siniše Oreščanina slavili protiv Opatije u Medulinu rezultatom 4:2.

Riječ je o prvoj pripremnoj utakmici Gorice pred nastavak prvenstva, a kao protivnik je izabran treći sastav Druge HNL. Gorica je povela u 14. minuti golom Hamada, a na 2:0 je povisio 18-godišnji Cahani u 40. minuti.

Utakmica je za Goricu poslužila svrsi

On je ušao u igru u 18. minuti kada je najbolji igrač Gorice Kristijan Lovrić napustio teren zbog nezgodnog pada. U drugom dijelu je prvo smanjio Zgrablić u 48. minuti, na 3:1 Gorice je povisio Matar u 59., a samo sedam minuta kasnije Junuzović opet dovodi Opatiju na gol zaostatka.

Ipak, Gorica je do kraja preko Dvornekovića u 89. minuti došla do potvrde prve pobjede u 2021. godini. 

"Mogu reći da je utakmica bila baš onakva kakvom smo je zamišljali, od prve do posljednje minute, i apsolutno je poslužila svrsi. Jako sam zadovoljan svime što sam vidio, sad imamo još jače temelje na kojima želimo dalje raditi. Ponavljam, za prvi put ovo je bilo jako dobro", kazao je Siniša Oreščanin nakon debija na klupi trećeg sastava Prve HNL.

Oreščanin je protiv Opatije poštedio četiri igrača

Posebno je nakon susreta naglasio jednu stvar.

"Dali smo minutažu svim igračima koji su u ovom trenutku na raspolaganju, što je također vrlo važno. Ovoga puta poštedjeli smo Steenvoordena, Musu, Mitrovića i Špikića, no razloga za brigu po tom pitanju nema. Nadam se i vjerujem da ga neće biti ni u Lovrićevu slučaju... Nastavljamo dalje, sljedeća dva dana trenirat ćemo jedanput dnevno, a uz to nas čeka i jako puno razgovora, pojedinačnih i grupnih sastanaka - zaključio je Oreščanin.

Gorica sljedeću pripremnu utakmicu igra u petak u 11 protiv Dinama II. Podsjetimo, prvu utakmicu proljetnog dijela sezone Gorica igra protiv Istre 1961 u utorak u Puli.
 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.