TRANSFERI

Osijek ga prodao za 2.7 milijuna eura, a sad je došao u Slaven Belupo

Foto: NK Slaven Belupo

ROBERT MUDRAŽIJA je novi igrač Slaven Belupa. Koprivnički prvoligaš objavio je da je 25-godišnji veznjak potpisao dvogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još jednu sezonu. Pravo nastupa za Slaven imat će već u nedjelju u devetom kolu SuperSport HNL-a.

"O Slaven Belupu manje-više znam sve. Klub koji je stabilan, igra dugi niz godina u najvišem rangu hrvatskog nogometa i mjesto je na kojem možeš biti koncentriran na nogomet. Na moj dolazak u Slaven Belupo veliki utjecaj je imao trener Zoran Zekić s kojim sam već surađivao u Osijeku gdje smo imali odlične rezultate, i veselim se što ćemo opet zajedno raditi.

Osobno, želim skupiti što više minuta, vratiti se u pravu formu, a što se tiče momčadi, samo nastaviti u ritmu u kojem smo krenuli. U svlačionici imamo pravi spoj iskustva i mladosti i vjerujem da možemo biti dobri ove sezone", rekao je Mudražija za službenu stranicu kluba.

Osijek ga prodao za 2.7 milijuna eura

Mudražija je karijeru započeo u Zagrebu iz kojeg je 2016. otišao u austrijski Liefering, da bi nakon godinu dana stigao u Osijek. U Osijeku je bio dvije sezone nakon kojih je prodan Kopenhagenu za 2.7 milijuna eura. Danski klub poslao ga je na posudbe u Rijeku i Olimpiju, a od ovog ljeta je bio slobodan igrač.