Otac Mirjane Lučić: Priče o zlostavljanju su za budale

Foto: HaloPix / Pixsell

"NEKA SVE ostane kako jest, neću to komentirati. Priče o zlostavljanju su za budale", rekao je Marinko Lučić, Mirjanin otac, nakon što su ga novinari pitali želi li išta reći o bijegu svoje obitelji u Ameriku, odnosu s Mirjanom i tekstovima koji su o tom odnosu ispisani u medijima.

Mikica je u velikom, mnogo puta citiranom intervjuu za New York Times priznala da ju je otac godinama tukao, a jednom prilikom i do krvi, kada je primila 40 udaraca cipelom. 

Bila je najveća svijetska nada, od koje se očekivalo da promovira Hrvatsku tadašnjeg državnog poglavara, teniski ostrašćenog Franje Tuđmana, da pobjeđuje na Grand Slamu i nosi se s očekivanjima oca i njegovih suradnika. Tvrdi da ju je od nasilja spasio Goran Ivanišević. Otac Marinko o tome detaljno nije progovorio. Kćeri nije čestitao jer ne komunicira s njoj ni ostatkom obitelji.

"Sve je najbolje ovog svijeta s ovim Mirjaninim uspjehom srušilo se na mene. Najsretniji sam na svijetu, možda sam čak sretniji i od same Mirjane. Ne mogu to dokazati, ali je živa istina ovo što kažem. Njen novi trener Marin Bradarić, dečko kojeg znam godinama, u posljednja dva mjeseca svojim trenerskim metodama i vizijom Mirjanu je vratio na njenu igru u šesnaestoj godini, kada je osvojila Australian Open i pokorila svijet. Savršeno se razumiju i činjenica je da je dečko vidio koje su Mirjanine mogućnosti i potencijal... I evo što je u dva mjeseca uspio postići. Jer netko tko je imao dobre teniske rezultate ne mora biti i dobar trener", izjavio je za Slobodnu Dalmaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.