Otkriveni detalji predstavljanja Mbappea: Morat će čekati Modrićevu desetku

Foto: Profimedia

KYLIAN MBAPPE je nakon dvije godine oblijetanja Reala oko njega napokon potpisao za taj klub. No, navijači prvaka Španjolske i Europe čekaju da se jedno od najvećih pojačanja kluba konačno predstavi navijačima. Marca otkriva detalje te ceremonije.

"Mbappe će biti predstavljen navijačima kao novi igrač Reala u utorak 16. srpnja, dva dana nakon finala Eura. Klub i igrač su već ranije dogovorili taj datum za prezentaciju, bez obzira na to kako i kada Francuska okonča nastup na EP-u. Ako Francuska osvoji naslov prvaka Europe, Mbappe će kao kapetan voditi momčad na proslavi na Elizejskim poljanama 15. srpnja i onda dan kasnije ujutro putovati u Madrid.

Na dan njegovog predstavljanja u Madridu konačno će početi i prodaja Realovih dresova s Mbappeovim imenom. Oni će biti s brojem 9 na leđima. Zato što Luka Modrić ostaje još jednu sezonu u Realu. Očekivao se odlazak Hrvata, što je pokrenulo priče da će Mbappe naslijediti dres s njemu omiljenim brojem. Ipak, morat će se strpjeti još jednu sezonu, koliko će desetka biti Modrićeva." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.