LIGE PETICE

Otkriveno što je Conte rekao sucu koji ga je kaznio

Foto: EPA

INTER JE u 26. kolu Serie A pobijedio Atalantu 1:0, a njegov trener Antonio Conte zaradio je žuti karton nakon žestoke rasprave s glavnim sucem. Talijanski mediji donose prijepis njihovog razgovora.

Već u 11. minuti četvrti sudac je signalizirao glavnom sucu Mauriziju Marianiju da Conte vrši pritisak i da se neprimjereno ponaša. "Što sam napravio, rekao sam da je bio faul. Jesam li nekoga uvrijedio?", pitao je Conte.

"Došao sam ovdje mirno. Razumijem i tvoju i svoju situaciju, sve je pod kontrolom", uzvratio je Mariani, pa pitao: "Je li sve OK ili nije?"

"Zašto si došao ovdje? Jesam li se naljutio, je l' radim probleme?", upitao je Conte. Nakon toga mu je sudac pokazao žuti karton, a trener Intera okrenuo se i otišao na klupu. Tamo je sjeo i rekao: "Samo želite biti protagonisti. Moraš pokazati da si glavni pa si me došao izgrditi. Bitno ti je samo da se to vidi na kamerama", zaključio je trener Intera.

Nakon utakmice ga je stoper Stefan de Vrij podsjetio da je dobio žuti karton. "Bolje ja, nego ti", odgovorio je veseli Conte.