Ovako je Ivan Perišić čestitao rođendan Hajduku

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

IVAN PERIŠIĆ objavio je na Instagramu rođendansku čestitku Hajduku. Ispunjena velika želja Hajdukovih navijača, odnedavno član splitskog tima, objavio je story kojim je obilježio rođendan kluba i uz njega napisao "Sritno starče". Hajduk je osnovan na današnji dan 1911. godine.

Podsjetimo, Perišić je prije nepunih mjesec dana predstavljen kao novi igrač Hajduka. Na Poljud je stigao na posudbu iz Tottenhama do kraja sezone, a nakon toga će potpisati jednogodišnji ugovor sa splitskom klubom. Hrvatski reprezentativac trebao bi debitirati za splitski klub do kraja sezone, čim se oporavi nakon operacije križnih ligamenata koljena.

Nikad nije zaigrao za Hajdukove seniore

Perišić je bio u Hajduku od 2000. do 2006. godine, no nikad nije debitirao za seniorsku momčad u službenoj utakmici. U prijateljskima je nastupio osam puta i zabio jedan gol. Iz Hajduka je otišao u drugu momčad Sochauxa 2007. za 360 tisuća eura.

Uslijedila je blistava karijera, u kojoj je, među ostalim, slavio ligaške naslove s Borussijom Dortmund, Bayernom i Interom, a s Bayernom je bio i osvajač Lige prvaka. U dresu Hrvatske bio je osvajač srebra i bronce sa svjetskih prvenstava i drugog mjesta u Ligi nacija.