Euro 2020

Ovo je najskuplja postava koja neće igrati Euro. Prednjače Balkanci

Foto: EPA

UGLEDNI Transfermarkt objavio je najskuplju postavu sačinjenu od igrača čije reprezentacije neće igrati na predstojećem Europskom prvenstvu, a najviše igrača dolazi s Balkana.

Euro počinje 11. lipnja i trajat će do 11. srpnja, a ovo natjecanje propustit će nekoliko vrlo snažnih reprezentacija. Neke od njih su u regiji. 

Sastav težak 496 milijuna eura

Poznati medij specijaliziran za procjenu vrijednosti igrača odabrao je najskuplju postavu nogometaša koji neće igrati na Euru. Sastav je težak čak 496 milijuna eura.

Na golu se nalazi golman Slovenije i Atletico Madrida Jan Oblak (90 milijuna eura), a ispred njega su braniči Srbije i Fiorentine Nikola Milenković (28 milijuna eura), Albanije i Rome Marash Kumbulla (27 milijuna eura) te Grčke i Napolija Kostas Manolas (28 milijuna eura).

Vezni red predvode Srbi i zvijezda BiH

Vezni red predvodi iskusni Miralem Pjanić (28 milijuna eura) koji nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i Barcelonu.

S njim u društvu je veznjak Sheffield Uniteda i Norveške Sander Berge (18 milijuna eura), a ispred je smješten ponajbolji igrač Srbije i Lazija Sergej Milinković-Savić (70 milijuna eura).

Na desnom krilu nalazi se veznjak Arsenala koji je stigao na posudbu iz Real Madrida Martin Odegaard (40 milijuna eura). On brani boje Norveške.

U napadu su norveška mašina i velika srpska nada

Na drugoj strani je još jedan Srbin Filip Kostić (32 milijuna eura) koji igra za Frankfurt.

U napadu su mlade zvijezde Norveške i Srbije - Erling Haland (110 milijuna eura) iz Dortmunda i Dušan Vlahović (25 milijuna eura) iz Fiorentine.

Srbija u ovom sastavu ima četiri igrača, Norveška tri, dok BiH, Slovenija, Albanija i Grčka imaju po jednog: Oblak - Milenković, Kumbulla, Manolas - Pjanić, Berge - Odegaard, Milinković-Savić, Kostić - Haland, Vlahović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.